Rendelő helye

1071 Budapest Városligeti fasor 1.

Időpontfoglalás

Szabad Időpont Kiválasztása

Hívhat telefonon

+36 30 6958550

Quantum Magnetic Resonance Analyze & BioFeedBack Threatment
Sejtszintű kvantum rezonancia analízis és frekvencia kezelés
 

A személyre szabott frekvencia terápia

A műszer elemzés alapján, az adott személy állapotának megfelelő frekvenciákat sugároz.
Ez az első készülék ami ezt tudja!
Napi rendszerességgel használva helyreállítja a sejtek működését, felgyorsítja a regenerálódási folyamatokat.

 Kifejlesztettek Németországban egy új frekvencia terápiás eszközt, a Healy Bio-Rezonancia Frekvencia Terápiás Mobilt.

A legújabb alternatív gyógyászati technológia orvosi műszer engedéllyel.
Krónikus fájdalmak, fibromyalgia, csontvázi fájdalmak és migrén kezelésére, depresszió, félelmi állapotok és ezzel kapcsolatos alvászavarok kezelésére.
Ez nagy áttörés az alternatív gyógyászatban, mert orvostechnikai minősítést kapott.

 

Mi az a Healy?

Mikroáramú frekvencia terápiás eszköz.
Krónikus fájdalmak, fibromyalgia, csontvázi fájdalmak és migrén kezelésére, depresszió, félelmi állapotok és ezzel kapcsolatos alvászavarok kezelésére.

Mi a Healy háttere?

A TIMEWAVER nevű német cég orvosok és természetgyógyászok számára 12 éve gyárt frekvencia-terápiás készülékeket.
Több mint 2000 orvos és terapeuta, több mint 40 országból, több mint 500000 orvosi és természetgyógyászati kezelés alkalmazásának gyakorlati tapasztalatát gyűjtötték össze internetes orvosi felhő szolgáltatással, és a technológiát az eredmények alapján folyamatosan finomhangolták.

Hogyan működik a Healy?

Bekapcsoláskor leszkenneli a személy frekvenciáit, kielemzi az épp aktuális állapotát, és ezt az eredményt kalkulálva állítja össze a legmegfelelőbb mikroáramú elektromágneses frekvencia terápiát.
A kisugárzott frekvenciák segítségével optimalizálja a sejtmembránok feszültségét.
Ez helyreállítja a sejtek anyagcsere folyamatait, és a sejtek funkcionalitásának teljességét.

Hogyan lehet használni a Healy-t?

Okostelefonra telepített Applikációval lehet kezelni.
A telefon vezeték nélkül kapcsolódik a Healy eszközhöz, mint egy kezelőprogramot futtató számítógép.
A csuklóhoz, és/vagy a fülcimpához kell csatlakoztatni a Healy elektródáit, és utána lehet elindítani a kezelést.

A TIMEWAVER cég innovatív fejlesztése lehetővé teszi az egészsége helyreállítását a készülék egyszerű otthoni használatával.

A gyártó kidolgozott egy online értékesítési rendszert, amelyen keresztül további információkat szerezhet és ahol megrendelheti a készüléket.

Nézz utána még most!

Dr. Ewa Bartusch
Dr. Ewa Bartusch

Healy konferencia felvételek:

Dr. Ewa Bartusch

A Healy World orvosi tanácsadó testületének tagja, holisztikus orvos, természetgyógyász Berlin-Zehlendorfban.
Aktív tagja a természetgyógyászattal és komplementer medicínával foglalkozó orvosok német központi szövetségének, a Német Energiagyógyászati és Bioenergetikai Akadémiának.

 

[audioalbum title=”HEALY Eva Bartusch 2019-10-19″ detail=”2019-09-29″ date=”2019″]
[audiotrack title=”. Rész” songwriter=”Eva Bartusch” mp3=”http://qmrbioscan.com/media/2019-10-19/HEALY-Eva_Bartusch-1-2019-10-19.mp3″]
[audiotrack title=”. Rész” songwriter=”Eva Bartusch” mp3=”http://qmrbioscan.com/media/2019-10-19/HEALY-Eva_Bartusch-2-2019-10-19.mp3″]
[audiotrack title=”. Rész” songwriter=”Eva Bartusch” mp3=”http://qmrbioscan.com/media/2019-10-19/HEALY-Eva_Bartusch-3-2019-10-19.mp3″]
[audiotrack title=”. Rész” songwriter=”Eva Bartusch” mp3=”http://qmrbioscan.com/media/2019-10-19/HEALY-Eva_Bartusch-4-2019-10-19.mp3″]

 

Markus Schmike
Markus Schmike

Markus Schmike 2019-07-18

A TimeWaver rendszerek feltalálója és fejlesztője. A heidelbergi és hannoveri fizika és filozófia tanulmányainak során kidolgozta az anyag és a tudat közötti kölcsönhatás feltárásának vízióját.

Ez a tudomány és a filozófia közötti szintézis a vezető motívuma életében.

Burkhard Heim fizikussal való találkozása, valamint a tudományról és a tudatosságról szóló saját könyvei – az utolsó titok és az élet mező – elkészítette az információs mező technológia fejlesztésének elméleti alapját.

2007-ben Burkhard Heim , Nikolai Kozyrev orosz fizikus és más tudósok munkája alapján Marcus Schmieke kifejlesztette az első TimeWaver rendszert, és így először hozta az információs mező technológiáját a gyakorlati alkalmazásba. Nagyon rövid időn belül sikeresnek bizonyult a kiegészítő orvoslás területén, és a TimeWaver rendszereket egyre inkább használják olyan területeken, mint például az üzleti élet, a család és a személyiség fejlesztése.

[audioalbum title=”HEALY Markus Schmike 2019-07-18″ detail=”2019-09-29″ date=”2019″]
[audiotrack title=”. Rész” songwriter=”Markus Schmike” mp3=”http://qmrbioscan.com/media/2019-07-18/HEALY-Markus_Schmike-1-2019-07-18.mp3″]
[audiotrack title=”. Rész” songwriter=”Markus Schmike” mp3=”http://qmrbioscan.com/media/2019-07-18/HEALY-Markus_Schmike-2-2019-07-18.mp3″]

 

https://www.healy.shop

Értékesítési partner regisztráció itt:

https://partner.healyworld.net

 

Ahhoz, hogy mindig átlássa, hogy mit tehet önért a Healy, és hogy csak azt vásárolja meg, amire tényleg szüksége van, a Healy-t különböző programcsoportokra osztottuk föl egészsége és jó közérzete aspektusai szerint. Minden programcsoport egy bizonyos alkalmazási terület programjainak listáját tartalmazza, például „fájdalom” vagy „bőr”.

Továbbá kiválaszthatja a különböző Healy csomagok valamelyikét. Minden Healy csomag a Healy-ből és egy bizonyos alkalmazási területre fejlesztett programcsoportból áll. Természetesen a Healy-t később bármikor bővítheti más programcsomagokkal, ha több funkcióra van szüksége.

TUDNIVALÓ: A Healy egy, fájdalmakat kezelő orvostechnikai termék krónikus fájdalmaknál, fibromialgiánál, csontváz fájdalmaknál és migrénnél, továbbá a támogató kezeléshez pszichikai megbetegedéseknél, mint a depresszió, szorongás és az ezzel járó alvászavarok. A Healy minden más alkalmazását az orvostudomány a saját értelmezése szerinti bizonyítékok hiánya miatt nem ismeri el.

 

[masterslider id=”1″]

Programok, terápiák

Healy Gold programcsomag

Gold Cycle – Aranyciklus

Az aranyfrekvenciákat Nuno Nina portugál klinikai igazgatóval közösen került kifejlesztésre. Nuno Nina már több mint 15 éve több ezer beteget kezel sikeresen klinikáin bevált frekvencia-protokolljai használatával. A Gold Cycle alapját három program alkotja: Balance (Egyensúly), Being (Lét), Pure (Tiszta). A Balance-nek energetikailag ki kell egyensúlyoznia a fi zikai funkciókat, a Being pedig az érzelmi funkciókat, míg a Pure a kiválasztó szerveket stimulálja, és ezzel támogatja a környezeti okok miatt keletkező energetikai egyensúlyhiány leküzdését. E három program felváltva, napi gyakorisággal használható bioenergetikai mezejének erősítésére. A Care program akkor használható, ha úgy érzi, a szervezete különösen nagy kihívás előtt áll. A Healy-vel Nuno Nina technológiája, szakértelme és tapasztalata most már bármikor az Ön rendelkezésére áll.

Pure (Tiszta)
A Pure program ideális kiindulópont mindenkinek, aki először használja a Healy-t. Segít a szervezet energia mezejének felépülésében, a környezetben található szennyező és mérgező anyagok, az egészségtelen étrend és más negatív tényezők okozta bioenergetikai hatások leküzdésében.

Care (Ápolás)
Úgy véljük, hogy a meggyengült bioenergetikai mező az oka számos akut és krónikus betegségnek. Erősítse meg energiamezejét a megfelelő edzés, az egészséges táplálkozás és a tiszta víz segítségével. A Care „ápolást” jelent, vagyis rengeteg bioenergetikai rendellenesség megelőzését.

Balance (Egyensúly)
Testünk különböző funkcióinak egyensúlya rendkívül fontos a jó közérzetünkhöz és az egészségünkhöz. Az Egyensúly a vesék, a keringés, a nyirokrendszer és a hormonok bioenergetikai egyensúlyát jelenti. Ez a program ideális a test energiamezejének bioenergetikai szempontú egyensúlyba hozásához.

Being (Lét)
Amit a Balance program jelent a testnek, azt a Being a léleknek. Segít Önnek visszanyerni érzelmi egyensúlyát

Energy (Energia)
A teljesítménynek támogatásra van szüksége. Nem számít, hogy Ön jól edzett versenysportoló, stresszes vezető vagy épp elfoglalt anyuka, az Energy (Energia) segít, hogy bioenergetikai szempontból küzdhessen meg egészségügyi kihívásaival.

Relax (Lazítás)
A Relax stresszmentes, relaxáló hatást jelent. A stressz gyakran savtúltengést és egyensúlyhiányt okoz a testben. A mi értelmezésünk szerint sok betegséget a folyamatos stressz okoz. A modern élet sokunkat megakadályoz abban, hogy elengedjük a mindennapi gondjainkat és stresszünket, úgy gondoljuk, hogy ez létfontosságú a regeneráció eléréséhez.

Release (Elengedés)
Sokfél oka van a fájdalomnak. A fájdalom lehet például a szövetben fellépő savtúltengés tünete. A Healy-vel elérhető a fájdalom enyhítésére szolgáló klasszikus alkalmazások alternatívája vagy azok kiegészítéseként használhatja Nuno Nina Gold Cycle Release programját is. Ebben a programban szisztematikusan dolgozhat a test bioenergetikai mezejében, függetlenül attól, hogy hol érzi a fájdalmat a testébe

 

Deep cycle – Mély ciklus

Minden program úgy került kialakításra, hogy az energetikai mezőre kiegyensúlyozó hatást fejtsen ki.
Ezen kívül azt is szem előtt kell tartani, hogy a terápiában való aktív részvétel és a saját pozitív szándék nagyon pozitívan hat a programok által elért eredményekre, és ennek Jan Fredrik Poleszynski tapasztalata szerint az az oka, hogy elménk befolyásolni tudja az anyagot. Ezáltal a frekvenciák pozitív hatásai könynyebben fejtik ki energetikai hatásukat.A Mély Ciklus programok a nagy tudású Nuno Nina Arany ciklus programok változatai és továbbfejlesztései, és azokkal jól kombinálhatók. A Mély Ciklus programok fejlesztése Jan Fredrik Poleszynski mikroáramú frekvenciaterápia területén 2009 óta szerzett tapasztalatának eredménye, és szorosan kapcsolódik Nuno Nina integráló gondolkodásához és Aranyfrekvencia szettjeihez. A Mély Ciklus programok speciális helyet foglalnak el a bioenergetikai mező alkalmazásaiban, és általában átfogóbbak, mint az Arany Ciklus programok. Nuno Nina szisztémás terápiája és a Mély Ciklus programok az alternatív orvosláshoz tartoznak és bioenergetikai egyensúly teremtésről szólnak. Jan Fredrik Poleszynski Oslóban levő integrált orvoslási klinikáján számos beteget kezel krónikus fáradtsággal illetve leromlott sejtanyagcserével. A krónikus egészségi problémákkal küzdő ügyfelek további programokat is használnak, így a Teljes tisztítás programot, vagy konkrétabb programokkal együtt, mint az Összes emésztés, ha hosszabb alkalmazási időtartam után is vannak még emésztési problémáik. Ha az emésztési problémák közvetlenül stresszhez kötődnek, akkor a Tiszta nyugodt program segíthet a bioenergetikai egyensúly helyreállításában.

A Mély Ciklus programok különböző szinteken fejtik ki hatásukat, és ezeket a terápia kezdetén nem szabad használni. Ehhez a frekvencia-alkalmazáshoz fokozatosan kell hozzászokni

Első alkalmazás
Az első alkalmazás során létrejön a kapcsolat és érzi a frekvencia-alkalmazást. A vesék és a tüdő energetikai stimulációt kap, a túlérzékenység csökken és az egyensúly javul. Érezze jól és megérintve magát.

Második alkalmazás
A második alkalmazás során, hacsak az első alkalmazás nem
volt túl intenzív. A vesék és a tüdő energetikai stimulációt kap, a
túlérzékenység csökken és az egyensúly tovább javul.

Harmadik alkalmazás
Amint készen áll egy intenzívebb alkalmazásra.
Vesék, tüdő, szív és felgyorsult energetikai méregtelenítés. A változás erőteljes hullámai eljönnek hozzám.

Az élet lehelete
A tüdőhöz és az azt körülvevő szervekhez – így a mellkashoz és az azt
körülvevő szövethez – energetikai vonatkozások és a gyengeséggel és depresszióval kapcsolatos érzések társulnak. Tüdő és minden energetikai megpróbáltatás a környező területtel kapcsolódó dolgokban. Lélegzetem a világegyetem lélegzetének tükröződése.

Összes törlése – Teljes tisztítás
Alkalmas méregtelenítés utánkövetéséhez, az összes méregtelenítési út energetikai támogatásához. Ajánlatos ezt a programot egy alkalmazás sorozatba beiktatni, mivel a rendszer bármely szintjén történő mindennemű elengedés gyakran igényli a méregtelenítést. Régi toxinok elengedése az energetikai testből és szellemből. Különböző rendszerek – vesék, tüdő, máj, emésztőrendszer, mirigyek és keringési rendszer – teljes energetikai méregtelenítése. Testem tiszta, jól érzem magam benne.

Összes tömörítése – Teljes emésztés
Olyan emésztési problémák esetén ajánlatos, amelyek a további fejlődést akadályozzák (pl. ha a gyomor problémák továbbra is fennállnak a stressz csökkentése után és a vesék jó működése esetén). Ehhez a programhoz a tapadó elektródák a karkötő elektródák alternatívájaként használhatók. Azokat a boka szintjére, a lábfej ST 42 jelű akupunktúrás pontjának elülső oldalára kell helyezni. Belek, gyomor, hasnyálmirigy, epehólyag. Elfogadom a múltamat, megemésztem és beépítem azt.

Vissza a gyökerekhez
Csak akkor használja, ha a tünetek enyhültek és a gyógyulási folyamat elkezdődött. A szervezet minden alapvető funkciójának normálisan kell működnie. Ez a program szellemi szinten célozza meg az energetikai okokat, az érzelmi mintákat és az ezekkel a szintekkel kapcsolatos biokémiai folyamatokat. Ez a program alkalmazások sorozatának lezárására alkalmas. Érzem a gyökereimet és erős fává növök.

Szabad áramlás
A keringés energetikai támogatására és a sejtekhez oxigén szállítására. Alapvető vese- és tüdő-kiegyensúlyozás utáni használatra alkalmas, valamint általános energetikai merevség és keringési egyensúly elvesztése esetén. A keringés támogatása mellett bioenergetikailag elősegíti az izom lazulását. A mozgás, véráramlás és keringés nagy hatású.

Vese teljes női – Vese teljes férfi
Hering törvénye kimondja, hogy „Minden javulás belülről
kifelé, fejtől lefelé és a tünetek megjelenésének fordított sorrendjében következik be.”
Amikor a vesék vagy a vese energia energetikai támogatására vagy szabályozó képességének elősegítésére van szükség (elektrolitok, pH és hasonló), vagy bármely olyan tünet esetén, ami a „legfelső szervből” ered és az „alárendelt szervben” nyilvánul meg; ilyen pl. a húgyhólyaggal-, a vizeletkiválasztó rendszerrel-, petefészkekkel-, vaginával-, menstruációval- vagy prosztatával- illetve impotenciával kapcsolatos energetikai problémák. Ennek a programnak a célja bioenergetikai támogatást nyújtani a veséknek és a nemi szerveknek férfiak és nők esetében egyaránt. A K5 és K6 jelű akupunktúrás pontok (a lábfej belső oldalán a boka alatt) alkalmasak az elektróda felhelyezésére. A K5 és K6 (vagy SP6) jelű akupunktúrás pontok közel vannak a sípcsonti ideghez, ami közvetett módon szintén stimulálható. Vese, mellékvesék, hólyag, vizeletkiválasztó rendszer, petefészkek, nemi szervek, prosztata és kapcsolódó bioenergetikai problémák. Az energiám szabadon áramlik.

Megújulás
Sérülések esetén vagy operációk után, ha energetikai regenerálódásra van szükség. Energetikailag stimulálja a csontgyógyulást. Alkalmas sportolóknak is. Csontok, bőr, inak, véredények, idegek, izmok és DNS Minden helyreállítva, a fájdalom időleges.

Tiszta nyugodt
Hozzájárul a belső békéhez, érzelmi és lelki
egyensúlyhoz. Energetikai izomlazítás. A program többi része az élet nem fizikai vonatkozásainak támogatását célozza. Mindenhez kapcsolódok.

+ szabadon választható egy programcsoport

 

Healy Holistic Health
Gold Cycle programcsomag, plussz a következő programcsoportok

Fájdalom / psziché

A Healy alkalmazásokat nyújt helyi, akut vagy krónikus fájdalmakra. A fájdalomnak számos oka lehet, alapjában véve a szervezetből érkező figyelmeztető jelzés, ami arra utal, hogy fizikálisan vagy lelkileg valami nincs rendben. Mivel a fájdalom gyakran érinti az izmokat, az ízületeket, a fejet, a szerveket vagy szöveteket, a fájdalomterápia a modern gyógyászat egyik legnagyobb területe. A fájdalom sok esetben fizikai trauma és trauma emlékek, szövetek savasodása, szövetek toxicitása, a sejtenergia csökkenése vagy regenerálódás hiánya együtteséből adódó komplex entitás. A fájdalom két irányú hatást fejt ki, ami annyit jelent, hogy az információ két irányban áramlik: a testi fájdalom hatással van az érzelmekre és a pszichére, míg az érzelmek és a psziché egyértelmű befolyással van a fájdalomra. Ennek a programoldalnak a programjai képezik a Healy mint orvostechnikai eszköz jóváhagyásának alapját. Az alábbi programokat készítettük el Önnek, hogy támogatást nyújtsunk a fájdalom kezelésében és a szellemi gyötrelmek Healy-vel való kezelésében.

Krónikus fájdalom
Krónikus fájdalom enyhítése a központi idegrendszeren keresztül.

Krónikus hátfájdalom
Krónikus hátfájdalom helyi enyhítése.

Fog-állkapocs helyi
A száj területén jelentkező fájdalom helyi, támogató kezelése. Ízületek, helyi Ízületi fájdalom helyi enyhítése.

Migrén
A migrén craniális (fej) felőli kezelése Álmatlanság Alvásproblémák támogató kezelése a központi idegrendszeren keresztül.

Depresszió
A depressziós érzések támogató kezelése a központi idegrendszeren keresztül.
Szorongás. A szorongás érzésének enyhítése a központi idegrendszeren keresztül.

 

Szellemi egyensúly

Az emberi lény szellemi egyensúlya és tudatalattija összetett, számos érzelmet és gondolatot, valamint szellemi jellemzőket és az adott személy specifikus személyiség jegyeit foglalja magába. Az emberi lény a test, a szellem és a lélek egysége. Így a pszichoszomatika alapján az egyénnek lehetnek szellemi hiány okozta testi panaszai. Ez a hatás fordítva is igaz, vagyis a test – például az emésztőrendszer – jelentős befolyást gyakorol a szellemi egyensúlyra. Ha a lelki élet – köznapi nyelven belső élet – ép, akkor az egyén kiegyensúlyozott és vitalitással telt. A traumás hatások olyan, részben nem tudatos élmények, amelyek a múltból a jelenig hatnak. Továbbra is hatást fejtenek ki fizikai, valamint szellemi és lelki szinten, mivel a trauma nem került feldolgozásra, beépítésre vagy feloldásra. Az egyensúlyhiány számos olyan rendellenességhez vezethet, amelyeket mindnyájan el akarunk kerülni: depresszió, szorongás, függőség, neurózisok és egyéb tünetek. Az alábbi programokat állítottuk össze Önnek szellemi egyensúlyának bioenergetikai támogatásához:

Belső erő szisztémás program
Az önbizalom energetikai támogatása szorongásos érzés esetén.

Érzelmi jóllét
Az érzelmi blokkok energetikai egyensúlyon alapuló feloldása.

Jó közérzet szisztémás program
Az önbizalom energetikai aktiválása levertség esetén.

Elégedettség szisztémás program
Az öntudatérzés energetikai egyensúlyának megteremtése a függő és kompenzáló magatartás elkerülésének támogatása érdekében.

Elégedettség akut
Agyi stimuláción keresztül támogatja a belső egyensúlyt a nikotinfüggőség leküzdésének támogatása érdekében.

Belső egység
„A fizikai teljesség érzésének energetikai újraszervezése”

A lélek egészsége
Az energetikai egyensúly helyreállítása a kényszeres viselkedés elkerülésének érdekében.

Szellemi egyensúly akut
Agyi stimuláción keresztül támogatja a szellemi egyensúlyt.

 

Bioenergetikai egyensúly 1

A „Bioenergetikai egyensúly 1” és „Bioenergetikai egyensúly 2” kategóriák a mindennapi életnek a felhasználók tapasztalatai alapján kiválasztott leggyakoribb alkalmazásai program gyűjteményét tartalmazzák.

Immunrendszer
A test bioenergetikai védelmi rendszerének aktiválása.

Megfázás
A nyálkahártya megnyugtatása bioenergetikai módszerrel.

Allergiák
Bioenergetikai egyensúly megteremtése az allergiás reakciók enyhítése
érdekében.

Szem
A látás energetikai egyensúlyának megteremtése.

Hormonok
A hormonrendszer egyensúlyának bioenergetikai helyreállítása.

Bél
A bélfunkció energetikai stimulálása.

Idegek
Az idegrendszer bioenergetikai szabályozása.

Rugalmasság
Az ízületek bioenergetikai mobilizálása.

Keringési rendszer
A test energia ellátásának bioenergetikai stimulálása.

Potencia A reprodukciós szervek bioenergetikai stimulálása.

Menopauza A hormonális egyensúly bioenergetikai szabályozása

Menstruáció
Helyi kezelés. Az alhasi terület helyi ellazítása

 

Bioenergetikai egyensúly 2

Gyomorbélrendszer
A gyomor-bél traktus egyensúlyának bioenergetikai helyreállítása.

Baktériumok
A bioenergetikai védelmi rendszer egyensúlyának megteremtése.

Mandulák
Az immunrendszer energetikai egyensúlyának megteremtése fertőzések esetén.

Májfunkció
A máj anyagcseréjének bioenergetikai előmozdítása.

Érzékenységek
Az élelmiszer tolerancia bioenergetikai segítése.

Méreganyagok
A test kiválasztó folyamatainak bioenergetikai stimulálása.

Fej
A feszültség bioenergetikai csökkentése.

Prosztata
A prosztata mirigy energetikai segítése.

Tüdőfunkció
A tüdőfunkció bioenergetikai optimalizálása.

Pajzsmirigy
A pajzsmirigyfunkciók bioenergetikai szabályozása.

Ízületek, csontok
Az anyagcseretermékek kiválasztásának bioenergetikai stimulációja.

Isiász. helyi kezelés. Az ülőidegi terület helyi stimulációja.

 

Szépség – Bőr

A testünket kívül fedő bőr képezi a fizikai határt a belső és külső világ között. Legnagyobb szervünk, amely számos létfontosságú feladatot ellát. Nem csupán légző-, anyagcsere- és védő szerv egyben, hanem olyan látható „kirakat”, amely szépséget, fi atalosságot és egészséget fejez ki. A külső szépséget döntően a belső szépség befolyásolja, amelyre viszont olyan tényezők hatnak, mint az emésztőrendszer egészsége, belső egyensúly és boldogság. Nuno Nina-nak a belső egyensúly és ellazulás bioenergetikai támogatás terén szerzett tapasztalata és a bőr fenntartható bioenergetikai támogatását szolgáló megfelelő frekvenciák meghatározásában meglevő szakértelme beépítésre került a Healy Szépség programokba.

Sebek a testünkön belül és kívül bárhol előfordulhatnak. Külső erőszakos, véletlenszerű vagy célzott cselekedetek olyan sérüléshez vezetnek, amely a szövet szétválásában vagy a bőr, nyálkahártya vagy szervek roncsolódásában jelentkezik. A Healy használatával bioenergetikai támogatást nyújthat zúzódások, vágások, horzsolások és műtéti sebek széles körének a regenerálódása során, csakúgy mint a vérkeringés hiányából adódó betegségekkel kapcsolatos sebekhez. Az akné az érintett személynek főként az arcán jelentkezik. A külső „szépséghibához” általában fájdalom is társul. A belső konfliktus – ami a szellemi egyensúly hiánya vagy egy esetleges ételallergia lehet – szó szerint az érintett személy arcára van írva. A Healy a megfelelő bioenergetikai támogatást nyújtja a sérült bőrnek. Ha egy sérülés nem gyógyul simán, akkor hegesedés keletkezik és zavarok forrása lehet. A kezeletlen hegesedés számos, olykor súlyos panaszt válthat ki, ami az érintett személy szervezetét és lelkét egyaránt megviselheti. Tapasztalatunk szerint a hegesedések krónikus fájdalmat, ízületi gyulladással járó csontbetegséget, hormonzavarokat, korlátozott mozgásképességet, depressziót, allergiákat, fáradtságot és idegrendszeri rendellenességeket válthatnak ki, illetve súlyosbíthatják azokat. Megfigyelhető, hogy a rendellenesség ritka esetben jelentkezik közvetlenül a hegen, hanem inkább a test leggyengébb részén mutatkozik meg.

Belső szépség
Az energetikai mező koherenciájának és kifejezésének támogatása.

Haj
A sejt szervecskék (tehát a sejten belüli „szervek”) bioenergetikai támogatása.

Bőr
A szőrtüszők bioenergetikai stimulálása.

Öregedés
Az epidermisz bioenergetikai táplálása.

Körmök
A körömágy bioenergetikai stimulálása.

Bőrrugalmasság
A nyirokrendszer bioenergetikai előmozdítása.

Sérülések támogatása helyi
Helyi stimuláción keresztül támogatja a sejteket.

Sérülések támogatása szisztémás program
A sejtanyagcsere bioenergetikai stimulálása.

Akné szisztémás program
A méreganyagok elszállításának bioenergetikai előmozdítása

Hegek szisztémás program

A hegeknél jelentkező energetikai interferenciamező kiegyensúlyozása.

Hegek helyi
A hegszövet helyi stimulációja.

 

Munka – Alvás

A stresszes munkát végző és életet élő emberek sokszor érzik azt, hogy beragadtak a mókuskerékbe. Az az érzésük lehet, hogy már jó ideje olyan helyzetben toporognak, ahol keveset tudnak törődni saját igényeikkel és szükségleteikkel. Ilyen személyes válság esetén a szünet közbeiktatásához vagy az irányváltáshoz egy külső elköteleződés gyakran fontosabbnak tűnik, mint a belső hívó hang. Ha ezt a hívást túl sokáig fi gyelmen kívül hagyjuk és korlátjainkat állandóan túllépjük, akkor a szervezet olyan „elutasító magatartással” reagálhat, amely az összes funkcionális terület kikapcsolásához vezethet. Ez pedig elhúzódó fáradtsághoz, kimerüléshez, alvási zavarokhoz és a stresszre való túlérzékenységhez vezethet. Tapasztalatunk szerint a Healy értékes bioenergetikai támogatást nyújt az aktív szakmai élet során, mivel olyan programokat kínál, amelyek célja a mély ellazulás és a testi, pszichológiai és érzelmi egyensúly elősegítése a stresszes életvitelű emberek számára.

Életünk mintegy egyharmadát alvással töltjük. Az alvásigény egyénenként változó, de átlagosan napi 7,5 óra. Az életkortól és élethelyzettől függően 4-12 óra közötti alvás szükséges, egy menetben vagy a nap során elosztva. Az alvás létfontosságú – a test regenerálódását és nap során bennünket ért benyomások feldolgozását szolgálja. A zavart alvás kizökkenthet az egyensúlyból és hosszabb távon akár meg is betegíthet bennünket. A hosszan tartó alvászavarok testi fáradtsághoz, az egészség elvesztéséhez és az immunrendszer legyengüléséhez vezethetnek. Ezen kívül az rossz alvásminőség negatív érzelmi hatást és lelki megterhelést válthat ki. A Healy bioenergetikai támogatást nyújt egy hosszú nap vagy a mindennapi stressz után ahhoz, hogy gyorsan pihenhessen, és elősegíti a mély és pihentető alvást.

Aktiválás
A tiszta tudat, szellemi világosság energetikai stimulálása.

Pozitív gondolatok
Energetikai irányulás a pozitív gondolatok felé.

Egyensúly idegek
A béta állapot bioenergetikai előmozdítása.

Fáradtság
A stresszt okozó tényezők energetikai csökkentése.

Kimerültség szisztémás program
A mellékvese hormonok egyensúlyának bioenergetikai helyreállítása.

Kimerültség akut kezelő program
Agyi stimuláción keresztül támogatja a stresszel szembeni ellenállóképességet.

Extrém stressz
A mentális és fizikai egyensúly bioenergetikai támogatása.

Alvás szisztémás program
A delta állapotba (mély álom) való átmenet bioenergetikai optimalizálása.

Ágy nyugalom
A paraszimpatikus funkció (felépülés, relaxáció) bioenergetikai előmozdítása.

Kiegyensúlyozott alvás
A mély álom fázis egyensúlyának bioenergetikai helyreállítása. Finom áramlás.

 

Meridiánok 1

A hagyományos kínai orvoslás (TCM) szerint az életenergia (csi) meridiánoknak nevezett csatornákban áramlik. Ezen elv szerint tizenkét fő csatorna van, és az egyes meridiánokhoz funkcionális kör (szervrendszer) van hozzárendelve. A  hozzátartozó akupunktúrás pontok a fonálra felfűzött gyöngyökhöz hasonlóan fűződnek a meridiánokhoz. Az akupunktúrás pontoknak kapcsolata illetve kapcsolódása van a szervekhez illetve a szervek részeihez, amelyeket az akupunktúrás kezelő stimulációval aktivál és ezáltal próbálja meg befolyásolni az adott szerv gyógyulását. A Dr. Reinhold Voll meridián rendszere szerinti egyéni programok célja az egyes meridiánok bioenergetikai stimulálása és a meglevő blokkok oldása.

 

 

Allergia
Az energiaáramlás érzékenységének energetikai megszüntetése.

Kötőszövet
A kötőszövet energia szabályozása.

Hólyag
A hólyag energia vezérlésének szabályozása.

Vastagbél
A vastagbél energia mezejének harmonizálása.

Vékonybél
A vékonybél energia vezérlésének harmonizálása.

Zsíros elváltozás. A sejtek felvevőképességének energetikai szabályozása.

Epehólyag
A zsírok emésztésének energetikai szabályozása.

Ízületek
A rugalmasság energetikai egyensúlyának megteremtése.

Bőr
A bőr energia pályáinak energetikai előmozdítása.

Szív
A szív energiájának energetikai stimulálása.

 

Meridiánok 2

Hormonális egyensúly
Hormonális egyensúly energetikai megteremtése.

Keringés
A vérkeringés egyensúlyának energetikai szabályozása.

Máj
Az anyagcsere energetikai szabályozása.

Tüdő
A légzőrendszer egyensúlyának energetikai helyreállítása.

Nyirokrendszer
A nyirokrendszer egyensúlyának energetikai szabályozása.

Gyomor
A gyomor funkciók energetikai harmonizálása.

Lép, hasnyálmirigy
A lép és a hasnyálmirigy energiamezejének harmonizálása.

Ideg meridián
Az idegfunkció energetikai harmonizálása.

Vese
A folyadék egyensúly energia vezérlése.

Szerv
A szervek energia áramlásának harmonizálása.

 

Healy Holistic Health Plus

Csakrák

A csakrarendszer több ezer éves, a világon számos kultúrában hivatkozás található ezekre. A hopi, inka és
maja kultúrák például hivatkoznak a csakrákra. Az ázsiai tanítások és vallások nagy része az indiai csakra-tanítások elvein alapszik. Az indiai csakra-tanítások hatása olyan messzire elér, hogy azok adják a buddhizmus és hinduizmus, valamint az energia- és testmunka – így a jóga, tai-chi, ájurvéda, TCM és spirituális gyógyítás – számos technikájának alapját. Ezen túl a spirituális és az energia-munkás is mindenütt magáévá tette ezeket a tanításokat, így a legtöbb energia- és gyógyító munka alapját képezik.
A csakrák közvetítőként szolgálják a fizikai testet és a kifinomult testet (az aurát), és úgy vélik, hogy egyfajta átalakítóként működnek.  E modell szerint a csakrák az egyes aura rétegekhez és a test meridiánjaihoz (energia-vezetékeihez) kapcsolódnak, és képesek befogadni a világegyetemből és a földöntúli világból származó energiákat. A befogadott energiák (rezgések) lehetnek előnyösek és hasznosak („pozitív” hatás) vagy „negatív” hatásúak.
A csakra tanítások azt mondják, hogy hét fő csakra van, amelyek a gerinc mentén vagy a test függőleges középvonalában helyezkednek el, és a kundalini-energiát követik, a gyökér csakrától a korona csakráig. A csakra rendszer szerint a kundalini energia ezen a feltételezett (szusumna vagy hara vonalnak nevezett) energiacsatornán emelkedik fel.
A hét fő csakrát bizonyos funkciók és színek jellemzik. Például a hét csakra közül a legalsó, a vörös gyökér csakra, egy adott személybe vetett alapvető bizalmat jelzi. A fejlődési folyamat részét jelenti, mivel az alapvető bizalom a gyermekben az élet folyamatának alapját képezi. A legfelső, korona csakra – amelyet rendszerint fehér vagy halvány lila színnel ábrázolnak – többek közt egy adott személynek a világegyetemről szóló, idős korára összegyűjtött tudását tükrözi. A csakrák színe megfelel a saját rezgésük frekvenciájának. A csakrák finom értelmezésén túl, a fő csakrák fizikailag is társíthatók azokkal szervekkel és mirigyekkel, amelyekkel feltételezhetően kapcsolatban vannak. Mindegyik csakra energiát ad a szerveknek és mirigyeknek, és energetikailag támogatja azokat. A testi és szellemi betegségek gyakran ezeknek az energia mezőknek a megváltozásához vezet.  A Healy Csakra programok célja ezeknek a központi energia központoknak a bioenergetikai megerősítése és azok természetes egyensúlyának helyreállítása.

Korona csakra
A korona csakrához tartozó témák energetikai harmonizálása és a felsőbb énhez való kapcsolódás.

Harmadik szem csakra
A harmadik szem csakrához tartozó témák energetikai harmonizálása és
az ösztönös megérzés erősítése.

Torok csakra
A torok csakrához tartozó témák energetikai harmonizálása és az építő jellegű párbeszéd előmozdítása.

Szív csakra
A szív csakrához tartozó témák energetikai harmonizálása és a kiegyensúlyozott empátia stimulálása.

Napfonat csakra
A napfonat csakrához tartozó témák energetikai harmonizálása és az önbizalom erősítése.

Szakrális csakra
A szakrális csakrához tartozó témák energetikai harmonizálása és a kreativitás stimulálása.

Gyökér csakra
A gyökér csakrához tartozó témák energetikai harmonizálása és az alapvető bizalom aktiválása.

 

Védelem programok

A Healy alkalmazásai sok tekintetben bioenergetikailag támogatnak és védik Önt. Ezeknek az energetikai programoknak energetikailag egyensúlyban kell lenniük az  elektroszmog, a stressz, a geopathiás zavarok vagy negatív hatások, és megvédi Önt a bioenergetikai a bioenergetikai összeomlásoktól. A védelmi programok közvetlenül az információs mezőben fejtik ki hatásukat. Az információs mező számos más néven
is ismert, így morfogenetikai mező, akasha mező stb. Az információs mező olyan mező, amely mindig és
mindenütt körülvesz minket, és a szellemi és fizikai világra együttesen, egymással kölcsönhatásban hat.
A programok használata során alapvetően nincs szükség elektródákra. A programok hatását azonban
elektródák használatával erősítheti.

 

Általános védelem
Energetikai védelem.

Elektromos érzékenység
Az úgynevezett „elektroszmoggal” szembeni tolerancia egyensúlyának
energetikai helyreállítása.

Sejt
A sejt bioenergetikai erősítése.

Szellemi
A tiszta érzékelési képesség energetikai előmozdítása.

Alvás
Energetikai védelem alvás közben.

Geopátia
Az interferencia mezőkkel szembeni érzékenység energetikai csökkentése.

Finomhangolás
A külső befolyással szembeni energetikai védelem.

Bolygók
A bolygók befolyásának harmonizálása.

Fitnesz

A mai túlnyomórészt ülő és egészségtelen társadalomban a fitness jó egyensúlyt biztosít a fizikai, szellemi és érzelmi jólét számára. A rendszeres fizikai aktivitást mindig helyreállításnak kell követnie.
Emellett elengedhetetlen a tápanyagokban gazdag és kiegyensúlyozott, egészséges, kiegyensúlyozott étrend fenntartása. Azt is jellemzi, hogy kiegyensúlyozottak vagyunk magunkban.
Különösen a stressz, a kiégés vagy a depresszió idején még fontosabb, hogy saját központja legyen.
A Healy Fitness programokat ennek az alap ötletnek az alapján fejlesztették ki. Ezek a programok magukban foglalják
a test és az elme; meggyőződésünk, hogy a kiegyensúlyozott, fenntartható és holisztikus pszicho-fiziológiai alkotmánynak mindkettőt magában kell foglalnia.
A Healy Fitness programunk ezért a négy alapvető fontosságú bioenergetikai támogatásra összpontosít területek: izmok, teljesítmény, súly és relaxáció. Ez a kombináció mindenki számára alkalmas aki élvezi a sportot, és aktív marad az öregkorban.

Súly
A salak anyagok eltávolításáért felelős szervek bioenergetikai stimulációja.

Izom
A sejtek megújulásának bioenergetikai optimalizálása.

Keringés
Az anyagcserét támogató vérellátás bioenergetikai szempontú segítése.

Teljesítmény
Az életenergia energetikai aktiválása.

Erő
A csont- és izomrendszer bioenergetikai aktiválása.

Állóképesség
Az állóképesség mértékének bioenergetikai optimalizálása.

Regenerálódás
A vitalitás energetikai stimulálása.

Mély relaxáció
A relaxációs fázis bioenergetikai optimalizálása.

 

Tanulás

 A tanulás akkor sikeres, ha szórakoztat, könnyű és oldott hangulatú. Manapság már a fi atalok is nagy kihívással néznek szembe: vizsgadrukk, szellemi túlterhelés, teljesítménykényszer, társadalmi szorongás és egyebek. A fi atalok az iskolában és az egyetemen egyaránt stresszt és hatalmas teljesítménykényszert élnek át, még a munkával töltött élet megkezdése előtt. Ez sok esetben koncentrációs problémákban, kiégésben, függőségben, kényszerben vagy depresszióban nyilvánul meg. A Healy a memóriát, a koncentrációt, a stressz csökkentését és a kreativitást támogató programokat kínál. A diákok különösen vizsgaidőszakban profi tálhatnak a Healy technológiájából. Az egészséges és mély alvást, valamint a tanulást és koncentrációt bioenergetikai módszerrel kell támogatni.

 

 

Tanulás szisztematikus program
A központi idegrendszer bioenergetikai aktiválása.

Tanulás akut
Agyi stimuláción keresztül támogatja a tanulást.

Memória
Az agyi anyagcsere energetikai stimulálása.

Koncentráció szisztematikus program
Az oxigénellátás bioenergetikai optimalizálása.

Koncentráció akut
Agyi stimuláción keresztül támogatja a koncentrációt.

Vizsga sziszt
Agyi stimuláción keresztül nyújt támogatást vizsgák előtt

Vizsga akut
A szorongás energetikai egyensúlyon alapuló feloldása tesztek előtt.

Stressz szisztematikus program
A mentális egyensúly megteremtése és a kreatív erő bioenergetikai stimulálása.

Stressz akut
Agyi stimuláción keresztül támogatja a hangulat javítását.

Ezt mondják a felhasználók a Healy-ről

A fényképeket és a vezeték neveket az adatvédelem (GDPR) érdekében részben megváltoztattuk.

Risk-free Purchase

kundenbewertung-2-eng

KIVÁLÓ ÉRTÉKELÉS
ÜGYFELEINKTŐL

zufriedenheit-2-eng

GARANTÁLT
ELÉGEDETTSÉG

 

Érdeklődés és kapcsolatfelvétel:
Nagy Géza
info@npcriz.pro

További részletekért kérem hívja fel telefonon::
+36 30 6958550
Fekete Attila