Quantum Magnetic Resonance BioFoton Scanner Analyzer

Hipnó terápia

Hipnó terápia

 

 

Melyik QMR BioScan kivizsgálást válassza?

 

Választhatja a QMR BioScan Gyorsteszt, ha egyébként egészségesnek érzi magát, de mégis kíváncsi, hogy valóban minden rendben van-e.
Válassza akkor, ha úgy érzi, hogy valami nincs rendben, és ritkán jelentkező tünetek fordulnak elő.

Válassza a QMR BioScan Alapvizsgálat, ha rendszeresen megjelenő tünetek mutatkoznak, és úgy érzi hogy valami nincs teljesen rendben. Választhatja abban az esetben, amikor a hagyományos orvosi kivizsgálás nem tudott pontos diagnózist megállapítani, és csak találgatás, kísérletezés folyik, mi lehet a baj.

Válassza a QMR BioScan Teljes kivizsgálás, ha úgy érzi valami nincs rendben, fáradtnak gyengének érzi magát, ha rendszeres tünetek jelentkeznek, de még sehol sem találták a baj okát. Választhatja akkor is, ha már nagyjából tudja milyen problémái vannak, és kíváncsi a felmerülő szövődményekre, áttétekre, a sejt szintű gyulladásos, és patológiás folyamatokra.

Válassza a QMR BioFoton Kezelés, ha már pontosan tudja milyen problémái vannak, és az egészsége helyreállítását szeretné felgyorsítani. Válassza akkor, ha alternatív vegyszermentes megoldást keres egészsége visszanyeréséhez.