Quantum Magnetic Resonance BioFoton Scanner Analyzer

Integrált Pszí Terápia

Mi az Integrált Pszí Terápia?

Egy keretrendszer, amelybe sokféle alternatív gyógymódot integráltam.

A keretet az Autogén tréning adja, ami egy mélyen relaxált, módosult tudatállapotot jelent, amikor az elme elcsitul az önmegfigyelés által, ami lehetőséget ad a koncentrált figyelem számára. Az összes ősi és modern meditációs technikának is ez az alapja.

Minden alternatív gyógymód gyakorlásának ez a tudatállapot az alapfeltétele.

A kvantum fizikusok kísérletekkel bizonyították, hogy a koncentrált figyelem kvantum szinten befolyásolja az anyag megnyilvánulását, befolyásolja a szervezetben végbemenő folyamatokat.

Dr. Hamer több mint negyven ezer klinikai eseten keresztül bizonyította, hogy a tudat és érzelmi állapotok sejt szintű változásokat okoznak a csíralemezek fejlődésében, amit logikus biológiai elváltozásnak nevezett el.

Negatív érzelmi állapotok a szervsejtek helytelen működési elváltozásait okozzák, a szeretetteljes érzelmi állapotok az egészséges sejtszintű működést eredményezik.

Az Autogén tréning mélyen relaxált szeretetteljes tudatállapotot okoz, és az ebbe integrált eljárások a figyelem koncentrálásával, jótékony gyógyító folyamatokat indítanak el. Beíródnak a mélytudatba, avagy a tudatalattiba, és a relaxált állapot után is folyamatosan kifejtik gyógyító, egészség regeneráló hatásukat. Többszöri ismétléssel kondícionálva gyors javulást eredményez.

 

QMR BioScan
NLS Diagnostic műszeres egészség állapotfelmérés, és konzultáció

Integrált Pszí Terápia
Kvantum Energia + Információ Gyógyászat
Az egészség regenerálása a teremtésünkből eredő képességeink fejlesztésével, a kvantum energia tudatos irányításával.

A konzultáció, és a terápiás kezelések során mindenki megtanulhat otthonában is elvégezhető öngyógyító gyakorlatokat, amelyek napi gyakorlásával fantasztikusan gyors gyógyulást érhet el.

Ajándékutalvány rendelés

Időpontfoglalás

Válasszon időpontot, és lefoglalhatja még most itt kattintva!

Időpontfoglalás QMR BioScan Vizsgálatra
Időpontfoglalás QMR BioScan Vizsgálatra

 


QMR BioScan Meghívó küldő

Ismerőse, barátja, család tagja bizonyára örülni fog ha elküldi számára a QMR BioScan Meghívót, hogy ezzel a legmodernebb technológiájú műszerrel, várakozás, kémiai és egyéb beavatkozás nélkül, mindent átfogó alapos kivizsgálásban részesülhessen.