Quantum Magnetic Resonance BioFoton Scanner Analyzer

QMR BioScan Meghívólevél szövege

Kedves a meghívott neve!

Ismerőse, barátja, vagy családtagja  küldte el ezt a meghívót, erről a weboldalról:  http://qmrbioscan.com/meghivo/

– mert úgy gondolta hasznos lehet ez az információ a számára

Meghívó QMR BioScan Vizsgálatra

QMR BioScan vizsgálat nem a para-medicina és természetgyógyászat körébe tartozó módszer, hanem a legújabb felfedezések alapján megvalósított technológia eredményeként alkalmazott eszköz.

Ha betegeskedik, gyengének, fáradtnak, erőtlennek érzi magát, és ha ez nem túl kielégítő, akkor tehet magáért annyit, hogy legalább kideríti az okát.

Ha már felfedtük a betegség okát, akkor tudok segíteni abban, mit tehet az egészsége, az erőteljes jó közérzete visszaszerzéséért.

Ne halogasson, cselekedjen még most,  mert később már egyre nehezebb lesz rendbe tenni az egészségét. Ha úgy érzi, hogy minden rendben van, akkor is legalább évente, félévente nagyon előnyös egy általános átfogó egészség vizsgálat, mert a megelőzés sokkal könnyebb, mint utólag az egészség regenerálása.

Időpont foglalás itt kattintva

Teljes elégedettségi garancia

Ez a vizsgálat semmilyen rizikóval nem jár.

A kivizsgálás során ha nem érzi jól magát, vagy ha úgy véli, nem a megfelelő ellátást kapja, akkor magyarázkodás nélkül távozhat.

Döntse el, hogy most, kipróbálja. Nincs semmi veszteni valója, mert ha nem tetszik, szó nélkül távozhat, ha tetszik, akkor megtalálta a megoldást, hogyan regenerálhatja egészségét, és hogyan nyerheti vissza energikus örömteli életkedvét.

QMR BioScan állapotfelmérés már több mint 200 ügyfelemnek, garantáltan bevált, pozitív eredményeket és gyors javulást hozott. Biztonságban érezheti magát, ezen döntése az első lépés az egészséghez.

Barátai, családtagjai, munkatársai is tisztelni, szeretni fogják, ha újra jókedvű, energikus életörömöt sugároz feléjük.

Időpontfoglaláshoz kattintson itt: http://qmrbioscan.com/#qmr-idopontfoglalas

Bármi kérdése felmerül, kérem hívjon telefonon: +36 30 6958550
Ha nem tudom épp felvenni, akkor visszahívom, amint tudom.

Írhat emailben is, erre a meghívóra válaszolva.

skype-logo

KÖSZÖNÖM BIZALMÁT!

Tisztelettel!
Fekete Attila
+36 30 6958550