Rendelő helye

1071 Budapest Városligeti fasor 1.

Időpontfoglalás

Szabad Időpont Kiválasztása

Hívhat telefonon

+36 30 6958550

Quantum Magnetic Resonance Analyze & BioFeedBack Threatment
Sejtszintű kvantum rezonancia analízis és frekvencia kezelés

Humanológus terapeuta

Fekete Attila Humanológus
Fekete Attila Humanológus

Alternatív gyógyászati tanulmányaim

1989-től kezdődően tanulok alternatív gyógymódokat. Kezdtem az Agykontrol Silva, Coue módszerekkel.  Aztán Zyrius Nemzetközi Felnőttképző – Energia gyógyászat, Pszí sebészet, Dr Hamer Új Germán Gyógytudományok, Meridián Terápia, Szellemterápia, Pszí-sebészet, Radiesztézia,  Titkos Orosz  Gyógymódok, Grabovoj Információ gyógyászat, Makró kontroll, Gerincállítás, Fito Terápia, Számmisztika, NLP, EFT, Reiki, Kristály terápia, TheteHealing, Frekvencia Terápia, Autogén tréning, KIP Katatim Imaginatív Pszichoterápia, és Hipno terápia  technikákat tanultam.

Miért végeztem el ilyen sokféle iskolát?

Egyszerűen azért, mert kíváncsi voltam, hogy mi az ami működteti a különféle technikákat. Kíváncsi voltam mi a külömbség köztük? Mi a hasonlóság köztük?  Melyik hatékonyabb?

Megdöbbentő, hogy a mai modern kvantumfizika adott magyarázatot az eljárások működésének megértéséhez. A sok tanulmány, és gyakorlati tapasztalat bizonyétékul szolgáltak. Az ősi tanítások, és a modern kvantum fizika egymást igazolja.

Ezeket a módszereket integráltam a saját bio-energetika kezelési rendszerembe, amit Integrált Pszí Terápiának neveztem el.

Az egészség hatékony helyreállítása, és a mai modern tudományos kvantum mechanika által forradalmasított szemléletváltás (paradigmaváltás) hirdetése a küldetésem.

Hitvallásom a spirituális, szellemi öntudatosság evolúciója.

Humanológus jelenem

2011-től alternatív gyógymódokkal foglalkozom, és egy speciális NLS Diagnosticműszerrel sejtszinten kivizsgálom a szervezet állapotát. Ez alapján a leghatékonyabb egészség-helyreállító terápiát lehet összeállítani.

2010-től tanulom az organikus peptid bioregulátorok, avagy telomeráz enzimek Nobel díjas hatásmechanizmusát, alkalmazását. Mára sok felhasználási tapasztalatot gyűjtöttem. Részt vettem az NPCRIZ jurmalai és budapesti orvosi szakmai PEPTID konferenciákon, amelyeken az orosz orvos professzorok tanították meg az organikus peptidek alkalmazását, osztották meg felhasználási tapasztalataikat.

Célom a műszeres vizsgálattal, felderíteni a betegséget kiváltó okot, és összeállítani a kiváltó ok megszüntetésére irányuló leghatékonyabb terápiát, ami az egészség gyors helyreállását eredményezi.

Szolgáltatásaim

QMR BioScan
NLS Diagnostic műszeres egészség állapotfelmérés, és konzultáció.
Itt kattintva olvashatja a műszer, és a vizsgálat részletes bemutatóját

Integrált Pszí Terápia
Kvantum Energia + Információ Gyógyászat
Az egészség regenerálása a teremtésünkből eredő képességeink fejlesztésével, a kvantum energia tudatos irányításával. Részletes leírás itt kattintva olvasható

A konzultáció, és a terápiás kezelések során mindenki megtanulhat otthonában is elvégezhető öngyógyító gyakorlatokat, amelyek napi gyakorlásával fantasztikusan gyors gyógyulást érhet el.

Ajándékutalvány rendelés

Időpontfoglalás

Válasszon időpontot, és lefoglalhatja még most itt kattintva!

Időpontfoglalás QMR BioScan Vizsgálatra
Időpontfoglalás QMR BioScan Vizsgálatra

 


QMR BioScan Meghívó küldő

Ismerőse, barátja, család tagja bizonyára örülni fog ha elküldi számára a QMR BioScan Meghívót, hogy ezzel a legmodernebb technológiájú műszerrel, várakozás, kémiai és egyéb beavatkozás nélkül, mindent átfogó alapos kivizsgálásban részesülhessen.