Quantum Magnetic Resonance BioFoton Scanner Analyzer

QMR BioScan Műszer bemutató

Dr Jernigan előadása a QMR BioScan orvosi alkalmazásáról

httpv://www.youtube.com/watch?v=zX0ncDmJT2Q&feature=youtu.be

Dr Jernigan a Hansa Center tulajdonos főorvosa, orvosoknak tartott előadást a műszer lehetőségeiről, előnyeiről, és használati tapasztalatairól.


Szövegfelolvasó
[audioplayer file=”http://peptid.us/audio/BioTeszt-1.0.mp3″ titles=”Hogyan állítsa össze saját egyéni peptid kezelését” artists=”Fekete Attila” track=”ffff00″]

Mi a QMR BioScan vizsgálat, és mit tudhat meg belőle?

bioteszt-meresA QMR BioScan műszeres vizsgálat pontos képet ad a szervezet működéséről, annak minőségéről, élettani állapotáról.

A QMR BioScan vizsgálat során, a legtermészetesebb és legkímélőbb módon kapunk betekintést a szervezetben zajló anyagcsere, szervrendszeri, és energetikai folyamatokról.
A vizsgálat fájdalommentesen, külső eszköz vagy vegyi anyag behatásától mentesen végezhető, mint egy EKG vizsgálaton.

A mérés alatt relaxált állapotban, kifejezetten kellemesen érzi önmagát.
A gyermekek számára is különösen kíméletes és ajánlott a Biorezonancia vizsgálat.

A pillanatnyi élettani folyamatai alapján megállapíthatóak, a biológiai rendellenességei.
Kimutat 25 féle szervi elváltozást, szervenként tucatnyi paraméterrel:

Szív és érrendszer, Gyomor és bélfunkció, Máj funkció, Epe funkció, Hasnyálmirigy funkció, Vércukor, Fizikai állapot, Vese funkció, Tüdő funkció, Agy és idegek, Csontsűrűség, Reumás csont betegség, Nyomelemek, Vitaminok, Aminosavak, Nehéz fémek, Mérgek, Toxinok, Nőgyógyászat, Prosztata, Férfi funkciók, Bőr, Kiválasztás, Immun rendszer
Szem funkciók, Elhízás, Fül problémák, Élősködők, férgek, paraziták, Allergének

A műszer olyan érzékeny, hogy még a fizikai tünetek megjelenése előtti sejtszintű elváltozásokat is kimutatja, így mód nyílik a korai felismerésre, és kezelésére.


Hogyan működik a QMR BioScan mérés?

A modern bio-energia kutatások, amelyeket 1950 óta,  növényeken és állatokon végeztek, arra a következtetésre jutottak, hogy létezik egy frekvencia specifikus örvény , egy mágneses tér, a biológiai rendszerekben. Az emberek már évezredek óta használták ezt a tudást, amely az ősi Yoga-Chakra hagyományok, a kínai orvoslási hagyományok leírásaiban fellelhetőek.

A Biorezonancia műszer alapelvei, a biorezonancia kutatás, még 1950-ben kezdődött az USA-ban és Oroszországban. A folyamatos fejlesztésekre több száz millió dollárt áldoztak tesztvizsgálatokra, amely tapasztalatok segítségével fejlesztették a technológiát, a jelenlegi magas szintre.
A Biorezonancia műszer adatbázisának központjában, több mint 100 000 beteg , több mint 1000 exkluzív egészségügyi kérdéseinek válaszai, vizsgálati eredményei, és a tesztkezeléseket tartalmazó információ áll.

test-bio-elektromos-kisugarzasA szervezetben az anyagcsere, a szervi működési folyamatok irányítása bio-elektromágneses jelekkel, bio-elektromágneses rezonanciákkal, úgynevezett biofotonokkal történik.
Ezen jelek összessége másodpercenként ezermilliárdnyi, amelyek egészséges átvitel során akadálytalanul közvetítik az információkat.
Zavar esetén azonban megbomlik az egyenletes információáramlás (jeltovábbítás), ami elváltozást okoz a biológiai működésünkben,  és ezt a bekövetkező változást érzékeljük a betegség tüneteként.

Testünk minden egyes sejtje piciny elektromágneses egység. A vegetatív létfenntartó rendszerünk, mint egy sofware, egy program, működteti a lényünk homeosztázisának fenntartását.
A tudatalatti program, az agyunkat használva bio-elektromos impulzusokat generál, amely bio-elektromos impulzusok, biofotonok, tartalmazzák a hormonrendszer, és a szervek működtetésének irányítását szolgáló információkat.

Tehát szervezetünk irányítása bio-elektromos impulzusokkal, biofotonokkal történik. A hormonrendszer, mint biokémiai vezérlés irányítása is, ezzel a bio-elektromágneses, bio-foton-kommunikációval történik, amely a sejtek biokémiai folyamatainak összehangolásáért felelős. Ezek a bio-elektromágneses rezonanciák, mérhetőek a készülékkel.

A speciális jelfeldolgozó program táblázatba rendezett mérési adatai alapján, következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok pillanatnyi állapotára.

Kétféle műszert alkalmazok a vizsgálat során.

Az egyik QMRA (Qvantum Magnetic Resonance Analizer) készülék, a szervrendszerekről,  vitamin, ásványi anyag, aminosavak, baktériumok és mérgezések állapotáról  nyújt átfogó képet.

Az alább látható szervi állapot listákat készíti el a QMRA műszer, a  mért adatokat elemző programja.

Szív és érrendszeri adatlap
Szív és érrendszeri adatlap
Szív és érrendszeri adatlap koleszterin paraméter értelmező
Szív és érrendszeri adatlap koleszterin paraméter értelmező
Összesített pozitív eredmény lista az elváltozásokról
Összesített pozitív eredmény lista az elváltozásokról

A 8D LRIS NLD-Diagnostic (Non Linear System)  nagy felbontású képet alkot az egyes szervek állapotáról. 837 tipusú szervsejtet analizálva, 120000 paramétert mutat meg, 1420 anatómiai szermetszet képeken 1-6 számozott jelekkel ábrázolva, 94% pontossággal.

Az alább látható szervi állapot ábrákat készíti el a 8D-LRIS NLS műszer, a  mért adatok alapján (képernyő fotók, csak néhányat kiemelve).

8D-NLS-AGY-METSZET

8D-NLS-CSAKRA

8D-NLS-VASTAGBEL

8D-NLS-BELRENDSZER

8D-NLS-MAJ

8D-NLS-VESE

A mért adatok alapján a készülékkel lehet biofoton kezelést adni, és homeopátiás szert készíteni.

Összehasonlító ábrák, a kezelés után:

8D-NLS-VESE-TERAPIA_ELOTT-UTAN

A vizsgálattal megállapítható a szervrendszerek sejtjeinek állapota, és a kezdődő szervi elváltozások mértéke.

Ehhez hasonló gépet használnak az űrhajózásban az asztronauták egészségi állapotának felmérésére és kezelésére is.

Tehát a QMR BioScan vizsgálat nem a para-medicina, és  természetgyógyászat körébe tartozó  módszer, hanem az elmúlt 60 év kutatási eredményei, és a legújabb felfedezések alapján megvalósított  eszköz.

Azonnal kiértékelem az eredményeket, személyesen konzultálunk a megoldásról.

Nem kell napokat, heteket várnia a vizsgálatok eredményeire, azonnal elkezdheti az Önnek összeállított terápiát. Azonnal a gyógyulás útjára léphet, egészségesebben, sikeresebben élheti életét.


Mikor előnyös a QMR BioScan szűrővizsgálat?

szurovizsgalat

Amikor
– nincs ideje az orvosi rendelőkben várakozásra,
– bármilyen tünetei vannak,
– allergiás tünetei vannak,
– régóta makacs panaszoktól szenved, de eddig még sehol sem tudtak megoldást találni rá,
– túlhajszolt, stresszes életet él,
– sokat idegeskedik, aggódik,
– túlsúllyal küzd,
– könnyen megbetegszik,
– a családjában örökletes betegségek fordulnak elő (pl. rák, szívbetegség, stb.),
– törődik az egészségével és figyelmet szán a megelőzésre,
– szeretné megőrizni fiatalosságát, testi-lelki egészségét.

Mikor nem ajánlott a QMR BioScan vizsgálat?

– Pacemaker behelyezése esetén
– Epilepszia esetén
– Akut, magas lázas állapotban
– Akut, cseppfertőzéssel terjedő fertőző betegségek esetén

Mi javasolt ezekben az esetekben?
Irisz, arc, és talp diagnosztika alkalmazható.


Felkészülés a QMR BioScan vizsgálatra

felkeszulesA vizsgálat előtt

– ne étkezzen egy-Két órával,
– igyon vizet,
– ne fogyasszon stimuláló, serkentő, nyugtató, szereket,
– aludja ki magát előző éjjel

Semmi más extra felkészítés nem szükséges.
Kérem, szíveskedjen magával hozni a rendszeresen szedett gyógyszereit és vitaminjait, amiket be tudunk mérni, hogy valóban előnyös-e az Ön számára.


Hogyan folyik a komplex QMR BioScan kivizsgálás?

Ön megérkezik a lefoglalt időpontban.
Megbeszélhetjük, hogy milyen problémájára keres megoldást, de ha semmit sem árul el önmagáról, akkor majd a műszer úgy is megmutat mindent.
Elvégzem a műszeres mérést.
Semmilyen fájdalmas vagy kellemetlen beavatkozás nem történik.

Ezután kiértékelem az eredményeket, a mért értékek jelentését.

Ez alapján felderítjük az elváltozások okát, Dr Hamer Új Gerán Medicina, Biologika, Kurt Tepperwein, Rüdiger Dahlke, és Jacques Martel tanításainak segítségével.

recept-2A kiderített okok alapján, egy komplex regeneráló terápiát állítok össze, alternatív gyógymódokkal,  meditációs gyakorlatokkal, táplálkozási, és életmód útmutatókkal, telomeráz enzim peptid bioregulátorokkal, a felmerülő vitamin, amino sav, táplálék-kiegészítőkkel, teákkal.

Kérhet Integrált Pszí terápia kezezést, ami felgyorsítja a gyógyulást.

A minimális állapotfelmérésre  akár 30 perc is elegendő,  körvonalaiban átlátni az egészségügyi helyzetét, de a teljes részletes vizsgálat és elemzés 90-120 perces.

Az eredményeket kinyomtatom és/vagy emailben elküldöm.

[sdm_download id=”5273″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”green”]

Mérési eredménylista PDF formátumban
Mérési eredménylista PDF formátumban

A terápia alatt végig követem az Ön gyógyulását, havonta ellenőrzöm műszeres vizsgálattal a javulást, ami alapján korrigáljuk a terápiát a még hatékonyabb regenerálás érdekében.
A sikeresség Önön is múlik, hogy mennyire fegyelmezetten tartja be az terápiát.

A minőségi kiszolgálás érdekében a mérési napokon maximálisan 3 embert tudok fogadni. Az időpontfoglaló rendszerben ezét 3 órás időzónákból 11h, 14h, és 17h kezdettel lehet időpontot választani.
A várakozás elkerülése érdekében megköszönöm a pontos megjelenést.

Teljes elégedettségi garanciát adok

A QMR BioScan  kivizsgálás során ha nem érzi jól magát, vagy ha úgy véli nem a megfelelő ellátást kapja, akkor ellentételezés nélkül távozhat.

Döntse el, hogy most, kipróbálja. Nincs semmi veszteni valója, az első 20 perc ingyenes! Ha nem tetszik, szó nélkül távozhat, ha tetszik, akkor megtalálta a megoldást, hogyan regenerálhatja egészségét, és hogyan nyerheti vissza energikus örömteli életkedvét.

A QMR BioScan és állapotfelmérés és QMR BioFoton kezelés már több mint 200 páciensnek, garantáltan bevált, pozitív eredményeket és gyors javulást hozott. Biztonságban érezheti magát, döntése az első lépés az egészségéhez.

Ki végzi a vizsgálatot?

Fekete Attila bemutatkozása itt kattintva


Ne várja meg míg kellemetlen, fájdalmas tünetek gyötrik!

Előzze meg a bajt, és jöjjön el egy QMR BioScan kontrollra.

Kellemes energia-töltést, és relaxációs QMR BioFoton kezelést is kap egyben!

Ajándékutalvány rendelés

Időpontfoglalás

Válasszon időpontot, és lefoglalhatja még most itt kattintva!

Időpontfoglalás QMR BioScan Vizsgálatra
Időpontfoglalás QMR BioScan Vizsgálatra

 


QMR BioScan Meghívó küldő

Ismerőse, barátja, család tagja bizonyára örülni fog ha elküldi számára a QMR BioScan Meghívót, hogy ezzel a legmodernebb technológiájú műszerrel, várakozás, kémiai és egyéb beavatkozás nélkül, mindent átfogó alapos kivizsgálásban részesülhessen.